Bibeltemplets
Bönesida "Ropa till mig, så vill jag svara dig och förkunna för dig stora och förunderliga ting, som du icke känner." (Jeremia 33:3)
OM DENNA WEBBPLATSEN
GUD KALLAR TILL BÖN
Bönemöte online
varje tisdag kl. 19-20
För lite mer än ett år sedan fick jag en kallelse att gå in i bön på ett speciellt sätt. Det var inget jag hade sökt eller bett om, utan det bara kom till mig. Mer...

LATEST BLOGPOSTS


NEW BOOK!

ARKIV


Bönemöte online
Updated 11-04-2015

Om du vill vara med och be här, och dela detta, så be med denna sidan uppslagen, varje tisdag mellan kl. 19 och 20. Följ klockslagen noggrant, för det här är avdelad tid, och Gud räknar med att denna tiden består av enbart bön, med vanliga ord eller när han leder det så, i tungor. När du når kl. 20.00 och har bett över böneämnena som kommer att finnas här, kommer du att känna Guds välbehag och att du uträttat något väsentligt, något som kommer att bära frukt och vara med och forma det Gud skall göra, nu och i kommande dagar.
___


Böneämnen
Bönebok
Här finns tidigare böneämnen. Pröva inför Herren om du skall be dessa igen. Om så, gör klart i bönen att du inte börjar om med dessa böneämnena, utan att du fyller på, du ber om mer av samma slag.


Kontakt
Maila om du har frågor eller vill ha kontakt. Observera att detta inte är ett böneforum för personliga böneämnen, utan det handlar om Guds verk och om att be det Gud lägger på sina tjänares hjärtan.
___


Bön & Fasta
När Paulus och Barnabas förrättade tjänst inför Herren, gjorde de det med bön och fasta. Om detta innebar att de samlades och bad hela dagen utan att äta, eller om det handlade om halva dagar eller flera dagar framgår inte, men det handlar helt klart om ett mönster. Så gjorde de första kristna när de bad - de fastade samtidigt. Dvs under denna timman rekommenderas du att inte äta eller dricka. Gör det före och/eller efteråt.
___Created 11/04 2015, 05:30. Latest edited 11-04-2015, 05:30


If you were blessed by this article and want to help spread it to others,
click on one or more of these buttons:


Share