Bibeltemplets
Bönesida "Ropa till mig, så vill jag svara dig och förkunna för dig stora och förunderliga ting, som du icke känner." (Jeremia 33:3)
OM DENNA WEBBPLATSEN
GUD KALLAR TILL BÖN
Bönemöte online
varje tisdag kl. 19-20
För lite mer än ett år sedan fick jag en kallelse att gå in i bön på ett speciellt sätt. Det var inget jag hade sökt eller bett om, utan det bara kom till mig. Mer...

LATEST BLOGPOSTS


NEW BOOK!

ARKIV


Vill vi ha tider av vederkvickelse, eller kvittar det?
Updated 18-03-2015

Orsaken till att det inte är någon väckelse i vår tid, är för att de kristna inte vill ha någon väckelse. De allra flesta är nöjda som det är, trivs bra med läget. Hade de verkligen velat ha väckelse, hade de allihop varit på sina ansikten bedjande, och ropande, om den. De hade inte nöjt sig förrän Herren svarat dem och sänt dem tider av vederkvickelse. Men nu vill de inte det, de vill hellre syssla med annat, och låta världen dö medan de tror sig vara säkra om sin plats i himlen.

Vi har så mycket kompromissförkunnelse. Så mycket bortförklaringar. Som om evangeliet och missionsbefallningen inte gällde oss. Som om vi inte behövde lämna allt och så följa Jesus. Som om vi kunde välja själva hur vi vill tjäna Jesus. Ge honom någon ledig timma, något av det vi har över. Som om han vore något vid sidan av. Han är inte något vid sidan av. Han är ALLT, och vi skall ge honom allt, därför att han är värd det. Om våra liv inte liknar de första lärjungarnas liv, så är sanningen den att vi inte är sanna kristna. Vi har ingen rätt att kalla oss det, om vi inte är det.

Hur mycket gav Jesus för oss? Han gav ALLT. Hur mycket ger du Jesus? 4 %? En stund då och då, när världslivet inte längre förnöjer dig? När det inte är något på tv? Inte undra på då att Guds verk går bakåt, och avgudareligionerna breder ut sig.

Gud söker ett nytt folk, som vill ge sig hän åt honom av hjärtat, dygnet runt, 24/7/365. Ger vi honom allt, får vi av honom allt. Våra liv förvandlas, vi blir bemyndigade, får gåvor, frukter, krafter, vi aldrig sett förr. Det kristna livet blir spännande, härligt, glädjefyllt, meningsfyllt.

Stora ting är i görningen, och Gud söker. Om vi ställer oss till hans förfogande och är beredda att lämna allt, får vi vara med.Created 18/03 2015, 04:39. Latest edited 18-03-2015, 04:42


If you were blessed by this article and want to help spread it to others,
click on one or more of these buttons:


Share