Bibeltemplets
Bönesida "Ropa till mig, så vill jag svara dig och förkunna för dig stora och förunderliga ting, som du icke känner." (Jeremia 33:3)
OM DENNA WEBBPLATSEN
GUD KALLAR TILL BÖN
Bönemöte online
varje tisdag kl. 19-20
För lite mer än ett år sedan fick jag en kallelse att gå in i bön på ett speciellt sätt. Det var inget jag hade sökt eller bett om, utan det bara kom till mig. Mer...

LATEST BLOGPOSTS


NEW BOOK!

ARKIV


Gud kallar till bön - Bönemöte online
Updated 15-04-2015

Bönemöte online
varje tisdag kl. 19-20


För lite mer än ett år sedan fick jag en kallelse att gå in i bön på ett speciellt sätt. Det var inget jag hade sökt eller bett om, utan det bara kom till mig. Plötsligt började jag be och kunde hålla på och be i flera timmar, både med vanliga ord och i tungor. Sedan dess har detta fortsatt, och jag ber minst en timma på det viset varje dag (eller natt i mitt fall). Jesus ger mig speciella böneämnen att be om, och när jag gör detta kommer en särskild smörjelse, så att man känner att saker och ting sker i det andliga. Så länge man ber dessa böneämnen, fortsätter smörjelsen att verka, börjar man be något annat, inte givet av Gud, så avtar den. De här böneämnena är sådant som är angeläget för Gud och hans verk, just nu, i denna tid, och inför vad som kommer. Vi är med och förbereder för ett stort, nytt Guds verk.

Om du vill vara med och be här, och dela detta, så be med denna sidan uppslagen, varje tisdag mellan kl. 19 och 20. Följ klockslagen noggrant, för det här är avdelad tid, och Gud räknar med att denna tiden består av enbart bön, med vanliga ord eller när han leder det så, i tungor. När du når kl. 20.00 och har bett över böneämnena som kommer att finnas här, kommer du att känna Guds välbehag och att du uträttat något väsentligt, något som kommer att bära frukt och vara med och forma det Gud skall göra, nu och i kommande dagar.
___Created 20/03 2015, 01:25. Latest edited 15-04-2015, 01:49


If you were blessed by this article and want to help spread it to others,
click on one or more of these buttons:


ShareARTIKLAR

Elkunskap

En högre intensitet

En förhöjd medvetenhet om kristendomens andlighet

Att be efter Guds vilja

För att kunna växa andligt måste man vara med om en reduktion

Krossade lerkärl